GGBet pariuri sportive online –pariuri la superlativ, câștiguri nelimitate!

Îți dorești să pariezi ca un campion, bucurându-te de numeroase avantaje de fiecare dată când plasezi un pariu unic, combinat sau sistem? Vrei să ai parte de pariuri sportive live cu cele mai mari cote, astfel încât câștigurile tale să conteze? GGBet s-a lansat în 2016 din dorința de a le oferi pariorilor un loc doar al lor, în care să poate paria așa cum doresc, pe cele mai populare sporturi și esporturi!

 

Înscriere & Pariere
 

Astăzi, brandul nostru de pariuri sportive GGBet este o platformă populară, licențiată în Curacao, care se adresează tuturor pariorilor, indiferent de țara în care locuiesc. GG Bet se regăsește pe lista de sponsori a celor mai mari competiții de esports din lume, numele nostru deja transformându-se în renume.

La GG Bet poți plasa o varietate de pariuri pe sporturi, bucurându-te de live streaming, statistici, rezultate în timp real, cote mărite, bilete pe care poți juca ambele tipuri de pariuri, pariuri pre-meci și pariuri live, bonusuri generoase, interfață ușor de operat de orice parior și multe alte beneficii.

Membrii platformei noastre se bucură în fiecare zi de evenimente de top pe care să parieze, dar și de bonusuri surpriză, care le sunt oferite atunci când se loghează în contul de jucător. Parierea pe sporturi nu a fost niciodată mai simplă și mai avantajoasă, așa că, alătură-te și tu comunității noastre de pariori. Bine ai venit în universul pariurilor sportive la superlativ, campionule!

Cum pariezi pe platforma de pariuri sportive GGBet?

Drumul unui campion la pariuri sportive online la GG.Bet începe din momentul înregistrării contului pe platforma noastră. Apasă butonul “Înscriere” și optează pentru cele două căi pe care ți le oferim: formularul de înregistrare sau opțiunea rapidă de înscriere. În primul caz trebuie să:

  • Introduci un număr de telefon valabil
  • Stabilești o parolă pentru cont
  • Setezi moneda contului

Bifează căsuța privind acordul legat de Termenii și Condițiile de utilizare a platformei GG Bet, faptul că ești de acord cu Regulile de Pariere și Politica de Confidențialitate și că ai împlinit vârsta legală pentru a juca (18 ani). Apasă apoi butonul Înregistrare, completează câmpul gol cu codul primit pe numărul de telefon și mai apoi datele tale de identificare:

  • Nume și prenume
  • Numele afișat pe platformă (numele de utilizator)
  • Genul
  • Data nașterii
  • Adresa de domiciliu

Pentru a completa procesul de înregistrare este necesară confirmarea numărului de telefon și a adresei de email. În cazul în care alegi varianta rapidă, tot ce trebuie să faci este să selectezi una dintre opțiunile de pe ecran (conectare instant prin Facebook, Twitter, Gmail, Steam, Yandex, Mail.ru, Odnoklassniki sau VK). Completează ulterior formularul cu informațiile de mai sus în contul tău de jucător la Datele Mele.

Imediat ce ai finalizat procedura de înscriere, pentru a plasa pariuri sportive fotbal ori alte tipuri de pariuri este necesară efectuarea unei depuneri de bani reali în contul tău de jucător. Apasă butonul verde de Depunere și ți se vor afișa toate opțiunile de plată disponibile în regiunea ta (pentru România există Skrill, Neteller, Paysafecard și MiFinity).

Optează pentru una dintre aceste metode (pe care va trebui să o folosești și la retragere, pentru că GG.Bet condiționează încasarea câștigurilor de utilizarea aceleași variante de plată ca la depunere) și trimite-ți suma necesară în contul de pe platforma noastră (respectă limita minimă și maximă impusă per tranzacție).

Din acest moment poți plasa pariuri pre-meci și pariuri live la GG Bet pariuri sportive online, atât pe sporturi, cât și pe e-sporturi. Îți recomandăm să efectuezi tot acum și partea de verificare a identității (KYC), astfel încât să poți retrage câștigurile cât mai rapid (verificarea identității tale poate necesită până la câteva zile, așa că, vei câștiga timp prețios).

Cum pariezi la GGBet și îți încasezi câștigurile?

  1. Alege-ți tipul de piețe pe care vei paria (Sporturi, E-Sporturi, Toate), apoi sportul pe care intenționezi să plasezi un pariu.
  2. Apasă pe cota de la pariul ales și acesta se va adăuga instant pe biletul de joc din partea dreaptă a ecranului.
  3. Navighează printre mai multe piețe și evenimente, alegându-ți pariurile pe care le vei plasa, dacă vrei să joci un bilet combinație sau sistem.
  4. Dacă ai finalizat de selectat pariurile dorite apasă pe butonul Plasați Pariu și biletul tău va fi înregistrat în sistemul nostru. Le fel trebuie să procedezi și atunci când plasezi pariuri fotbal live sau orice alte pariuri, precum pariuri tenis ori pariuri baschet.
  5. În cazul în care biletul tău este câștigător, atunci vei încasa în contul de joc câștigul înscris pe bilet.
  6. Pentru a încasa acest câștig trebuie să apeși butonul de Retragere și să alegi aceeași modalitate de plată ca la constituirea depozitului. Cererea ta va fi procesată cât mai curând posibil (în cazul depășirii limitelor stabilite de noi pentru retragerea câștigurilor este posibil să solicităm verificări suplimentare, astfel că termenul de încasare a banilor să se prelungească).

Cum te loghezi pe contul de jucător de la casa de pariuri sportive GGBet?

Îți oferim posibilitatea de a conecta pe platforma noastră atât de pe desktop și laptop, cât și de pe mobil sau tabletă, folosindu-te de același cont de jucător. Mai mult decât atât, ne poți accesa atât din browserul de desktop și telefon, cât și din aplicația noastră pentru mobil, pe care o poți descărca gratis.

Bonus de bun venit mai mare la GG.Bet!

Reține că la GGBet pariuri sportive online poți avea activ doar un singur bonus (revendicarea unei noi recompense va conduce la anularea automată a bonusului care era activ anterior). Bonusul trebuie revendicat în termenul precizat (de exemplu, în 14 zile), cu respectarea cerințelor impuse (cote de 1.75 sau mai mari, pariuri simple, limite la câștig, etc).

În acest fel vei beneficia de mai mulți bani cu care poți paria, ceea ce înseamnă șanse mai mari de câștig atunci când plasezi pariuri handbal, fotbal, tenis, baschet, MMA sau pe orice alte sporturi dorești de la GG Bet!

 

Bonus de bun venit
 

Să înțelegem mai bine cotele de la GGBet!

Știm cu toții cât de importante sunt cotele pentru orice parior, mai ales cele mărite, însă, știi de câte feluri sunt aceste cote și cum se calculează? Există trei categorii de cote – fracționară (britanică), moneyline (americană) și decimală (europeană).

Cota fracționară

Acest tip de cotă se obține scăzând 1 din valoarea cotei zecimale, urmând să se identifice cele mai apropiate numere întregi ca bază de raportare. Forma de afișare a cotei britanice este de de tipul X/Y, de exemplu 6/5, 41/20, 43/20, etc, unde X reprezintă valoarea profitului atunci când pariul plasat este câștigător, iar Y este valoarea pariului care trebuie plasat spre a se obține profitul X.

Cota moneyline

Este una dintre cotele complicate din punct de vedere al calcului, pentru că se exprimă sub forme pozitive și negative. În principiu, este vorba despre afișarea unui număr întreg care este calculat în funcție de miza plasată de parior (se ia ca bază de raportare 100 unități). În cazul cotei pozitive, această înseamnă valoarea profitului la un pariu câștigător la 100 unități, în timp ce cota negativă reprezintă suma pe care ar trebui să o mizeze jucătorul ca să realizeze un profit de 100 unități, Exemple de cote americane: +240, -150, etc.

Cota decimală

Simplitatea acestei cote o poziționează printre preferatele caselor de pariuri sportive online – este afișată în format zecimal (3.15, 2.10, 4.5, etc) și reprezintă valoarea cu care se va înmulți suma pariata în cazul unui pariu câștigător, avându-se ca bază de referință 1 unitate. Profitul se va calcula foarte simplu: de exemplu, ai ales o cotă de 1.75 și pariezi 100 Ron. În cazul în care ai câștigat vei obține 175 Ron, ceea ce înseamnă 100 Ron miza și 75 Ron profitul.

GG.Bet folosește cotele europene pentru a indica procentajul câștigului pe care îl poți obține atunci când pariezi pe platforma noastră. Însă, poți opta pentru afișarea cotelor în forma preferată în SUA, Indonezia, Malaezia și Hong Kong (acestea sunt alte sisteme de cote, care sunt specifice zonei asiatice).

Pariuri pre-meci și pariuri sportive live

Imediat ce te-ai înregistrat pe platforma GG Bet pariuri sportive online vei observa că poți plasa pariuri atât înainte ca un eveniment sportiv sau de esports să înceapă (pariu pre-meci), cât și în timpul derulării respectivului eveniment (pariuri sportive live). Prima categorie de pariuri presupune că trebuie plasate înainte de startul unei partide, nefiind posibilă plasarea de pariuri pe biletul deja înregistrat în sistem.

Cea de-a doua categorie de pariuri este disponibilă doar în timpul desfășurării partidei, pariurile putând fi plasate până la finalul acesteia. În timp ce pariurile pre-meci îi oferă pariorului posibilitatea de a valorifica mai bine statisticile, acesta având mai mult timp de gândire și de calculare a șanselor de câștig, la pariurile live, pariorul trebuie să se miște cu rapiditate.

De asemenea, cotele oferite pentru pariurile pre-meci sunt mai mari în comparație cu cele disponibile pentru evenimentele la care se pariază live. Însă, în acest caz, pariorul poate să opteze pentru varianta Cash Out (în parte sau total), având posibilitatea de a obține o parte din profitul potențial chiar dacă biletul nu ar fi ieșit câștigător. Desigur, pariorul își poate schimba pariul atunci când pariază live, mai ales că urmărește transmisiunea prin live streaming, acesta având posibilitatea corectării pariurilor anterioare.

Pariuri pre-meci Pariuri sportive live
+ Cote mai mari + Cash Out oricând
+ Timp suficient pentru pronosticuri mult mai corecte + Corectarea pariurilor plasate anterior
– Nu poate corecta pariurile plasate pe bilet – Cote mai mici

Piețele de pariuri sportive pe care poți paria la GGBet

Platforma de pariuri sportive GGBet îți oferă posibilitatea de a paria pe diverse sporturi plasând o varietate de pariuri. Încercăm să ne îmbunătățim în mod constant oferta, astfel încât să ai parte de cât mai multe opțiuni și șanse de câștig. Poți să plasezi pariuri pe câștigător, totalul de goluri, cartonașe, faulturi, scorul la pauză, scorul final sau scorul corect.

Ai la dispoziție pariuri cu handicap, ceea ce îți oferă cote mult mai mari și câștiguri pe măsură atunci când reușești să oferi pronosticul corect. De asemenea, îți oferim posibilitatea de a plasa pariuri Șansă Dublă, precum și pariuri pe echipa marcatoare ori dacă vom marca ambele echipe, precum și pe marcatori sau pe momentul în care se va marca.

Diversificăm modul în care pariezi astfel încât să ai mereu la dispoziție cele mai bune variante. Te poți folosi de secțiunea de pariuri sportive fotbal rezultate, dar și de statistici, astfel încât să îți îmbunătățești șansele de a oferi un pronostic corect. Cu GG.Bet poți să plasezi nu doar pariuri fotbal sau pe alte sporturi, ci poți alege dintr-o mulțime de pariuri pe cele care au cele mai mari șanse să-ți aducă profit.

Pariorii sportivi vor să aibă parte de diversitate atunci când pariază, așa că agenția GGBet pariuri sportive online le oferă acestora acces la cele mai populare opțiuni de sporturi pe care poți paria. Tot ce trebuie să faci este să alegi Sporturi din partea stânga a ecranului și lista cu toate opțiunile disponibile va fi afișată:

  • Fotbal
  • Tenis
  • MMA
  • Baschet
  • Volei
  • Handbal
  • Rugby
  • Hochei pe gheață
  • Badmington
  • Polo
  • Canotaj
  • Tenis de masă
  • Șah
  • Darts
  • Snooker
  • Fotbal în sală
  • Box

Acestor sporturi li se adaugă sporturile de sezon, așa că, atunci când alegi GG Bet, alegi pariuri pe sporturi diverse, care se pliază pe dorințele tuturor jucătorilor din întreaga lume. Pariorii români apreciază în mod deosebit să parieze pe:

  • Tenis
  • Fotbal
  • Handbal
  • Baschet

De asemenea, evenimentele de MMA sunt din ce în ce mai populare printre aceștia, așa că, ori de câte ori se desfășoară astfel de gale și competiții de top, vei avea ocazia să pariezi și tu pe platforma noastră.

Îți place să plasezi pariuri sportive fotbal? La GG.Bet vei putea să pariezi pe Champions League, Europa League, Europa Conference League, Campionatul Mondial de Fotbal, Campionatul European, Premier League, La Liga, Bundesliga, Ligue I și multe alte competiții de fotbal.

Ești un fan care vrea să plaseze pariuri tenis? Toate evenimentele de Mare Șlem, competițiile WTA, ATP și IFT sunt prezente pe platforma noastră.

Orice îți dorești în materie de pariuri, de la pariuri baschet și până la pariuri handbal vei găsi pe site-ul GGB et pariuri sportive online. Ți-am pregătit până și o secțiune cu pariuri speciale, unde vei putea să pronostichezi asupra altor tipuri de evenimente, așa cum sunt cele din lumea politică sau cele de divertisment. Pentru că GG Bet înseamnă întotdeauna ceva în plus pentru pariorii noștri!

Oferta de bonusuri pariuri sportive online la GG.Bet

Ce poate fi mai frumos decât să pariezi având extra cash pentru a plasa mai multe pariuri și a încerca și mai multe sporturi? De aceea, GGBet pariuri sportive online își răsplătește membrii oferindu-le bonusuri variate, astfel încât aceștia să beneficieze de cât mai multe șanse la câștig.

Mai mult decât atât, bonusurile oferite de noi sunt separate (pariuri sportive, esports și cazino) așa că poți opta pentru bonusul care ți se potrivește. Pe lista noastră de bonusuri găsești diverse opțiuni, precum:

  • Bonus de bun venit
  • Bonusuri la depunere
  • Bonus cashback
  • Free bet-uri

Bonusul de bun venit constă într-o recompensare 100% a sumei depuse, până la 200 Euro. Pentru a revendica acest bonus trebuie să efectuezi o depunere de minim 10 Euro, să rulezi suma de 20x, la cote de 1.75, într-un interval de 14 zile. Nu uita de regulă noastră privind bonusul activ (numai unul singur), așa că, îndeplinește rulajul înainte de a solicita un nou bonus.

Pentru că platforma GG pariuri sportive online este un loc în care surprizele se țin lanț, o să vezi că îți oferim posibilitatea de a paria și a te distra alături de prieteni dar nu oricum, ci oferindu-ți un bonus de 40 Ron pentru fiecare amic pe care îl inviți pe site-ul nostru. De asemenea, toți pariorii noștri fideli vor beneficia de bonusuri atunci când se așteaptă mai puțin.

Abonează-te la buletinul nostru informativ și o să fii primul care primește veștile cele bune! Îți oferim și alte forme de bonus precum ponturi pariuri sportive și statistici pe care să le folosești pentru a beneficia de o acuratețe cât mai mare a pronosticurilor pe care le plasezi pe site-ul de pariuri sportive GGBet. Verifică zilnic oferta noastră, pentru a vedea care sunt cele mai noi promoții și bonusuri pregătite pentru tine!

Piețe sportive variate, sporturi populare, cote atractive și extra cash grație bonusurile oferite, precum și multe surprize pentru pariorii fideli. GG Bet pariuri sportive online nu este o platformă ca oricare alta, ci este locul în care pariorii din întreaga lume se vor bucura de un statut aparte.

Suntem licențiați în Curacao, așa că acceptăm și jucătorii din România, pe care îi întâmpinăm cu un site în limba română, o interfață de navigare intuitivă, sporturile cele mai populare și bonusuri în Ron. Alătură-te și tu comunității noastre și bucură-te împreună cu noi de tot ceea ce înseamnă platforma de pariuri sportive GGBet!

Este sigur să pariezi la pariuri sportive online?

Da, atât timp cât joci la o agenție de pariuri sportive care este licențiată. În acest fel, pariurile, cotele și câștigurile sunt garantate de către casa de pariuri. Doar asigură-te că licența este în termen (valabilă) verificându-i numărul la autoritatea emitentă!

Cum să câștig la pariuri sportive?

Nu există o rețetă care garantează câștigul la pariuri. Pariază doar pe acele sporturi și evenimente cu care ești familiarizat, optează pentru partidele cu un grad ridicat de pronosticare corectă a rezultatului, folosește-te de free bet-uri și de bonusurile fără risc, pariază live doar pe câteva evenimente și alege meciurile care au cote mărite.

Ce este marja agenției de pariuri?

Asemenea avantajului casei de la casino, marja agenției de pariuri reprezintă profitul cu care se alege casa dintr-un pariu. Se calculează că diferență dintre cota pe care poate paria jucătorul (probabilitatea de câștig) și probabilitatea reală a câștigului. Această diferență este încasată de agenția de pariuri.

Cum pot găsi o casă de pariuri sportive online care să-mi ofere cele mai bune cote?

Fiecare agenție de pariuri își stabilește cotele în funcție de profitul pe care și-l propune. Cotele mărite sunt acele cote la care casa este dispusă să aibă un profit cât mai redus. Agenția de pariuri sportive GG Bet este una dintre acele platforme la care găsești cele mai mari cote pe care poți paria.

Care este cel mai eficient sistem de pariere?

Atunci când pariezi folosindu-te de un pariu fără risc sau de un free bet, ai cele mai mari șanse de a nu ieși în pierdere. Criteriul lui Kelly este unul dintre acele sisteme care funcționează la pariuri sportive.