GGBet – cel mai bun site de pariuri esports din România!

GG Bet și-a început activitatea în 2016 ca o platformă specializată în pariere pe esports, în acest moment fiind considerat cel mai bun site de pariuri esports din lume. Piața de esports se cifra la 66,98 miliarde de dolari în 2020, urmând să ajungă la o valoare de 185 miliarde de dolari până în 2026. Peste 6,5 milioane de pariori au ales să plaseze pariuri online esports, iar 250 de milioane de oameni urmăresc evenimentele de esports.

 

Înscriere & Pariere
 

League of Legends (664 milioane de ore vizionate), CS:GO (410,8 milioane ore) și Dota 2 (347,6 milioane ore) sunt cele mai vizionate esports din lume. Pe toate le găsești pe site-ul de pariuri esports GGBet și poți paria pe cele mai importante competiții din aceste e-sporturi. Să-ți mai spunem că GGBet a fost prima platformă din lume care le-a oferit membrilor săi posibilitatea de a paria pe esports?

De asemenea, GG. Bet este sponsor al multor competiții de esports, în care jucătorii își dovedesc abilitățile și concurează unii împotriva altor jucând diverse jocuri video pe al căror rezultate se poate paria. Brandul nostru este licențiat (Curacao), așa că vei paria de fiecare dată într-un mediu legal și securizat.

Pe lângă pariuri pe esports, unde poți plasa variate tipuri de pariuri, îți oferim și o secțiune de pariere pe evenimente sportive. Așa că, atunci când alegi secțiunea de esports GGBet beneficiezi de cea mai largă selecție de evenimente esports pe care poți paria, live streaming, cele mai bune cote esports live, bonusuri dedicate pentru esports și multe alte avantaje. Înregistrează-te și toate acestea vor fi ale tale!

Cum să pariezi pe esports GGBet – Ghidul Începătorului

Secțiunea de pariuri esports GG Bet este deschisă tuturor memebrilor noștri înregistrați, care au împlinit vârsta de 18 ani și care dispun de bani în contul de joc. Îți recomandăm să citești cu atenție regulile de pariere pe esports, care sunt termenii și condițiile de activare a unui bonus și de utilizare a serviciilor noastre, precum și toate celelalte clauze generale înainte de a paria.

Am simplificat la maxim procesul de plasare a unui pariu pe evenimentele de esports, îți oferim pariuri live, precum și cele mai bune competiții și turnee de esports din întreaga lume, inclusiv Romanian esports league. Ai la dispoziție piețe de pariere variate, precum și cele mai bune e-sporturi pe care poți paria, bucurându-te de top cote esports live.

Pasul 1 – Înregistrează-te pe platforma GG Bet

Drumul tău către distracție și câștiguri începe prin apăsarea butonul “Înscriere”. Poți completa formularul de înregistrare sau te poți înscrie rapid, cu profilul de pe o rețea de socializare sau Gmail ori Stem. Nu uita să confirmi numărul de telefon și adresa de email, iar dacă tot ești în această etapă, asigură-te că ne trimiți și documentele pentru verificarea identității.

Pasul 2 – Efectuează o depunere pentru a avea bani în contul de joc

Mergi la secțiunea de Casierie, apasă butonul de Depunere, alege dintre metodele de plată disponibile (Neteller, Mi Finity, Paysafecard sau Skrill – disponibile pentru România) și realizează o depunere. Ține cont de limita minimă de depunere (5 Ron sau 20 Ron) și de limita maximă, dar și de suma care este necesară pentru a activa bonusurile din oferta noastră.

Pasul 3 – Revendică un bonus

Bonusurile noastre îți oferă extra cash pentru pariuri pe e-sports la GGBet, ceea ce reprezintă un super avantaj pentru tine.

 

Bonus de bun venit
 

Pasul 4 – Alege ce fel de pariuri vrei să plasezi la GG.Bet

Pe platforma noastră poți plasa pariuri pre-meci sau pariuri live – primele se plasează înaintea desfășurării evenimentului, în timp ce pariurile live se plasează în timp real, chiar în timp ce se derulează evenimentul.

Pasul 5 – Înțelege cât mai bine cotele de pariere

La GG Bet folosim sistemul de cote decimal (european), tocmai pentru că este simplu și pe înțelesul tuturor pariorilor (exemple de cote decimale – 6.44, 5.59, 9.57, etc). Acest tip de cote esports live îi indică pariorului care va fi valoarea câștigului potențial atunci când mizează o unitate (de exemplu, la o cotă de 3.50, cu o miză de 1 Ron, suma câștigată va fi de 3,5 Ron, din care profitul va fi 2,5 Ron, iar miza 1 Ron).

Pasul 6 – Alege un joc, o liga, un turneu sau o competiție esports

Pe platforma de pariuri esports GGBet poți paria atât pe meciuri, cât și pe turnee, ligi sau alte competiții din portofoliul nostru. Cele mai importante jocuri esports sunt aici, de la Fifa, CS:GO și LoL esports până la Fornite, Age of Empires și Mobile Legends.

Pasul 7 – Plasează pariurile

Acum că ai ales jocul pe care vrei să pariezi, apasă pe eveniment și ți se vor afișa toate piețele de pariere. Optează pentru una sau mai multe dintre acestea (Scor, Câștigător, 1st Map, etc) și apasă pe cota care ți se pare mai avantajoasă, iar pariul tău se va adăuga pe biletul din partea dreapta.
Pe acest bilet vei găsi toate informațiile necesare despre pariurile tale, inclusiv câștigul potențial. De asemenea, poți plasa pariuri individuale, combinație sau sistem (pariuri multiple), valoarea câștigurilor potențiale modificându-se în funcție de numărul pariurilor, mizelor și a cotelor.

Pasul 8 – Încasarea câștigurilor

Pariul tău a fost câștigător? Este timpul să îți încasezi câștigurile! Dacă ai verificat contul încă din etapa de înregistrare, atunci o să poți solicita banii imediat. În caz contrar, trebuie să ne furnizezi documentele necesare confirmării identității.
Ține cont că nu poți solicita să încasezi mai mult de 9000 Euro per tranzacție, iar sumele mai mari de 300 Euro necesită un termen mai îndelungat de procesare. De asemenea, folosește aceeași metodă ce a fost utilizată la depunere (Mi Finity, Paysafecard, Skrill sau Neteller – în România).

Opțiunile de jocuri pe care poți plasa pariuri pe e-sports la GGBet

Unul dintre motivele pentru care suntem cel mai bun site de pariuri online este faptul că le oferim membrilor noștri cele mai populare jocuri pe care aceștia pot paria 24/7. De asemenea, acoperim evenimentele din întreaga lume, așa că poți paria atât pe Romanian esports League, cât și pe LoL esports din Asia sau America. Aici găsești toate jocurile care contează și pe care poți paria după cum dorești!

Popularitatea jocurilor de esports este mai mare pe zi ce trece, în acest moment, cele mai populare fiind DOTA 2, League of Legends, CS:GO, Mobile Legends și PUGB. Însă, cota de popularitate a jocurilor Fornite, Valorant, Fifa, Rainbow Six și Call of Duty se bucură de creștere printre jucătorii din întreaga lume.

Pe platforma de pariuri esports GG Bet poți să îți alegi evenimentele care îți plac și să pariezi pe ele. Selectează jocul de esport preferat (de exemplu, Dota) și ți se vor afișa toate competițiile și turneele pe care poți paria:

  • DPC SA 2021/2022 Tour 2: Division 1
  • DPC WEU 2021/2022 Tour 2: Division 1
  • DPC NA 2021/2022 Tour 2: Division II
  • MESA LEAGUE Season 1
  • DPC SEA 2021/2022 Tour 2: Division II

Apăsând pe una dintre competiții ți se va afișa meciurile care sunt disponibile (Toate, În Direct, În Continuare). Optează pentru unul dintre meciuri (îl vei putea urmări prin live streaming), apoi plasează pariuri pre-meci sau pariuri live. În timpul meciului, ai la dispoziție multiple piețe de pariuri pe esports – Câștigătoare, Handicap Hartă, Total Hărți, Total Kills, 1st Map – primul la 5 kills, Map 2 – Map Duration și multe altele.

Jocurile de esports de tipul Fifa sau NBA 2K îți oferă și alte tipuri de piețe de pariuri pe esports, precum Șansă Dublă, Ambele echipe marchează, Următorul gol, număr total de goluri, echipa câștigă la un număr de goluri, total cornere, echipa X câștigă la o diferență de Y goluri și alte variante pe care poți paria.

Platforma de pariuri esports GGBet își îmbunătățește în mod constant oferta, astfel încât să ai la dispoziție cele mai noi și interesante jocuri pe care pariezi. Toate evenimentele pe care poți plasa pariuri pe e-sports la GGBet beneficiază de live streaming, așa că le poți urmări în timp ce se desfășoară. Distracția este garantată chiar și atunci când nu pariezi pentru că te poți delecta cu cele mai atractive competiții de esports din lume gratis, doar la GG.Bet!

Bonusuri la pariuri online esports GGBet

Bonusurile cash oferite de GG Bet îi ajută pe pariori să plaseze pariuri combinate și sistem, astfel încât câștigurile pe care le vor obține să fie și mai mari. Le fel se întâmplă cu multe cote esports live care pot fi considerate la rândul lor tot un bonus din partea noastră. Cel mai bun site de pariuri esports își răsplătește jucătorii cu bonusuri speciale pentru competițiile cele mai importante de esporturi.

De exemplu, pariorii pe DOTA sau CS:GO beneficiază de bonusuri dedicate pentru turneele majore, la fel cum se întâmplă cu toate competițiile pe care GG.Bet le sponsorizează. Desfășurăm numeroase promoții pentru ca membrii platformei noastre să aibă parte de noi provocări în fiecare zi și săptămână. Jucătorii care promovează platforma noastră beneficiază de bonusuri de recomandare pentru fiecare prieten pe care îl aduc în comunitatea de esports GGBet.

Cei mai fideli pariori de pe site-ul nostru primesc și bonusuri surpriză în contul de joc, pentru că aceștia contribuie în mod constant la dezvoltarea comunității noastre prin tot ceea ce fac pe platformă. Bonusurile din oferta esports GGBet sunt disponibile în mod separat (pentru pariuri sportive și pariuri pe e-sports la GGBet și pentru cazino). Îți vei putea alege doar bonusurile care te interesează și pentru secțiunea preferată!

În momentul în care ai ales să plasezi pariuri esports GGBet vei descoperi următoarele bonusuri:

  • Bonus de bun venit
  • Free Bet-uri (Pariuri gratuite)
  • Bonusuri cashback
  • Bonusuri la constituirea de noi depozite
  • Bonus de recomandare

Îți recomandăm să urmărești cu atenție rubrica noastră de bonusuri pentru că lansăm noi promoții atunci când nu te aștepți. Altfel, nu am fi cel mai bun site de pariuri esports, dacă nu ne-am surprinde în mod plăcut membrii! Așa că, profită de bonusuri oferite și plasează cât mai multe pariuri pe e-sports la GGBet!

GG Bet abia așteaptă să te alături comunității noastre, unde vei beneficia de bonusuri variate și consistente, de cele mai bune e-sporturi, piețe de pariere pe esports, cote de top și numeroase surprize.

Brandul nostru a lansat pentru prima dată pariurile pe esports, iar de atunci continuăm să fim cei mai buni în acest domeniu, nu doar pentru că le oferim pariorilor noștri cele mai avantajoase oferte, ci pentru că ei sunt cei care ne motivează să fim cei mai buni!

Alătură-te comunității esports GG Bet, folosind butonul de Înscriere rapidă, descoperă multiplele opțiuni de pariuri pe esports și bucură-te de toate acestea pe desktop sau mobil, 24/7, oriunde în România. Cel mai bun site de pariuri esports îți urează Bun Venit, Campionule!

Cum poți calcula cotele la pariuri pe esports?

Acesta un proces laborios, așa că, poți folosi un calculator de cote pentru a simplifica procesul.

Care competiții de esports oferă cele mai mari premii?

Dota 2 (The Internațional) 40 milioane de dolari, Fornite – 30,4 milioane de dolari și League of Legends – 6, 4 milioane de dolari. Poți paria pe aceste esports la GG Bet.

Care sunt cele mai populare piețe de pariere la DOTA 2?

Printre cele mai populare variante se numără Câștigător Hartă, Câștigător Meci, First Blood, Total și Primul la.

Unde pot vedea jocuri esports?

Principalele platforme de live streaming esports sunt Twitch, Youtube Gaming și Facebook Gaming.

Pot obține un bonus fără depunere la pariuri pe esports?

Da, GG.Bet îți oferă variate tipuri de bonusuri pentru pariere pe esports, inclusiv bonificații fără depunere.